Behind The Bounty Hunter

THE CREATIVE MIND

Peter Rutgers

Hi, zoals je al kon zien ben ik Peter Rutgers. Het creatieve brein achter “The Bounty Hunter”.

Mijn hele leven denk ik altijd al anders dan anderen en ben ik graag ceatief met deze gedachten. Van alles uit elkaar halen en terug in elkaar te zetten tot het bedenken van oplossingen wanneer anderen alleen maar problemen zien. Meestal zie ik juist geen probleem maar een mogelijkheid om een oplossing te vinden.

Rond 2012 ben ik begonnen met het bedenken van projecten. Van het idee naar een concept tot het eindresultaat wat vaak uitkwam tot een bedrijf. De uitrol van die bedrijven konden 2 vormen hebben, namelijk een bedrijf wat diensten leverde of een webshop wat producten leverde. Naast bedrijven heb ik ook platformen en blogs bedacht. Zo bedacht ik “start up” bedrijven met al doel om deze na 6 tot 12 maanden weer te verkopen. Voor deze bedrijven zorgde ik altijd voor een eigen voorraad welke ik zelfstandig importeerde uit Frankrijk, Duitsland of China. Soms kwamen de producten ook uit Nederlandse fabrieken maar in veel gevallen was de productie kosten te hoog om het rendabel en winstgevend te maken.

Zelf mag ik graag meedenken met anderen en door mijn creatieve en vooral andere denkwijze denk ik graag “Out of the box”. Dit zorgt er vooral voor dat ik ik anders kijk tegen bepaalde processen en mogelijkheden waardoor er veel meer mogelijk is dan de meeste mensen inzien.

Peter Rutgers Nijverdal

Problemen zijn er om opgelost te worden of vervangen worden door wat beters.

The Bounty Hunter

Peter Rutgers

Add Main Title