Managment

Peter Rutgers

Hi, Zoals je al kon zien ben ik Peter Rutgers. Het creatieve brein achter “The Bounty Hunter”.

Mijn hele leven ben ik altijd al bezig om creatief te denken of bezig te zijn. Van alles uit elkaar halen en terug in elkaar te zetten tot het bedenken van oplossingen wanneer anderen een probleem zien. Zelf zie ik ook niet snel een probleem maar een kans om het om te zetten naar de oplossing.

Rond 2012 ben ik begonnen met het bedenken van projecten. Van het idee naar een concept tot het eindresultaat wat vaak een bedrijf is. Vaak in 2 vormen namelijk een bedrijf wat diensten leverde of een webshop wat weer producten leverde. Naast bedrijven heb ik ook platformen en blogs bedacht.

Zo bedacht ik vaak “start up” bedrijven welke ik creëerde om na 6 tot 12 maanden weer te verkopen. Voor deze bedrijven zorgde ik altijd voor een eigen voorraad welke ik zelfstandig importeerde uit Frankrijk, Duitsland of China. Soms kwamen de producten ook uit Nederlandse fabrieken maar in veel gevallen was de productie kosten te hoog om het rendabel te maken.

Zelf mag ik graag meedenken met anderen en door mijn creatieve denkwijze denk ik graag “Out of the box”. Dit zorgt er vooral voor dat ik doorga waar anderen stoppen.