Problemen zijn er om opgelost te worden.

Ik help met een creatieve instelling

Van idee naar een creatief concept tot een concreet en tastbaar resultaat. het is niet voor iedereen even makkelijk maar door mijn “out of the box” denkwijze kan ik het verschil maken in het structureren of herstructureren van een creatief proces.

Door mijn creatieve brein te gebruiken kan ik van bijna alle ideeën vertalen naar een bruikbaar concept wat tot de lancering van een concreet resultaat kan leiden.

Heb je nog geen idee maar wil je graag een bedrijf opzetten?
Heb je een idee maar je weet niet hoe?
Lopen jullie vast in jullie bedrijfsstructuur?

Concepting

Ik werk het idee uit doormiddel van research en eigen losse ideeën. Dit samen werk ik uit tot een werkbaar concept.

Sparring

Om alle ideeen van jullie samen te evalueren kom ik erbij als sparringspartner. Ik kijk en luister naar jullie ideeen en spar met jullie mee om dit tot 1 idee samen te voegen als 1 concept.

Analytics

Binnen jullie bedrijfsstructuur ga ik als buitenstaander meekijken. Op mijn manier (out of the box) analyseer en rapporteer ik wat mijn bevindingen zijn. Samen met jullie eigen bevindingen komen we tot een analytische rapport.

Hoe kan ik helpen?

Heb jij een idee voor een dienst of product maar simpelweg geen tijd om hier werk van te maken? Of wil je een marketing campagne opzetten maar wil je niet die standaard social media oplossingen hebben? Als creative concept creator neem ik deze taken graag over. Dit kan zijn in een adviserende, aanvullende of uitvoerende rol, om uiteindelijk dat idee in een sterk concept om te toveren.