Diensten:

Creatief concept

Aantal uren

1000+

Opdrachtgevers

Peter Rutgers & Ivo Kestens

Evenementen Opbouw kan gezien worden als een collectief van zzp’ers die werkzaam zijn in de evenementensector. Hierdoor ontstaat een groep met veel verschillende specialiteiten en ervaring, omdat er veel verschillende facetten zijn binnen de evenementensector kunnen wij hierop goed inspelen.

Naast onze ervaring en specialisaties vinden wij het belangrijk om alleen de beste te kunnen leveren want kwaliteit gaat immers boven kwantiteit. Mede door de brede kennis en ervaringen die wij heb opgedaan in deze sector, zijn wij de perfecte partner om uw project om het beste eindresultaat te krijgen.

Pilot en feedback evalueren

Peter en Ivo waren al enkele jaren actief in deze sector en zagen veel verschillen in kwaliteit. Om 1 kwaliteit te kunnen leveren met zzpers zijn hun gestart met zzp'ers aanbieden met een gewaarborgde kwaliteit.

Na 1 jaar is Peter alleen doorgegaan met het concept en heeft gekeken naar de vraag van opdrachtgevers. Doordat er een brede kenniskring is ontstaan met verschillende expertises is hij hierop gaan inspelen. De grotere expertises zoals: riggen, heftruck en overige grote machines heeft hij als main services aangeboden. Hier is ook veel vraag naar en om kwaliteit zzp'ers te krijgen is vaak lastig. Op deze manier was het voor opdrachtgevers makkelijker.

Omdat opdrachtgevers al een dienst afnamen werd ook vaak de dienst van "sitecrew" afgenomen.